Centrala Zadar: 0800 805 807 | Prodavaonica Split: +385 21 485 166

O nama


Inko Centar, osnovan 2003. godine, otvara svoja vrata u prelijepom gradu Zadru, metropoli Mediterana, kako bi popunio prazninu u ponudi medicinskih proizvoda, koju i dan danas imamo. Zahvaljujući našim vrijednim i nadasve lojalnim zaposlenicima: Ivani, Luciji, Ani, Sandri, Katarini, Nevenu, Tinu… koji su sa nama od samih početaka, uspjeli smo izgraditi respektabilnu tvrtku.

Standardi koje smo postavili u radu i ponudi do danas su ostali na visokom nivou i za mnoge nedostižni. U specijaliziranim trgovinama u Zadru i Splitu, možete pronaći preko 6000 artikala iz područja medicine, ortopedije, parafarmaceutike, anatomske obuće, medicinske tehnike i opreme, potrošnih materijala za ordinacije i salone, kozmetike, nadopuni prehrani…
Ugovorni smo isporučitelji medicinskih proizvoda i ortopedskih pomagala HZZO-a, koje u dogovoru sa korisnicima dostavljamo.

Zahvaljujemo i našim vjernim kupcima i korisnicima koji su nam ukazali povjerenje i koji su na svoj način doprinijeli razvoju naše tvrtke. Zahvaljujemo i našim vjernim partnerima koji su nam davali i daju nam podršku u našem radu irazvoju.

Follow by Email
Instagram